Post by vatypixinab on Mar 1, 2022 6:57:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ سکه های بیشتری را اصلاح کنید ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash World 2022 version ▞▞▞
عالی و سختدوسرگرم کننده
عاشق تمام بازی های هندسه خط تیره! این قطعاً یک بازی سطح مبتدی GD به نظر می رسد، زیرا من آن را در حدود 15 دقیقه به پایان رساندم و فقط 10 سطح وجود دارد که من دوست دارم به روزرسانی شوند، اما غیر از آن من آن را دوست دارم
Geometry Dash World را به صورت رایگان از فروشگاه Google Play بارگیری کنید
خیلی خوب
سلام، خالق این آزاردهنده است. توپ لیل که به نوعی آزاردهنده است بالا یا پایین می رود، به همین دلیل است که من به آن 3 ستاره دادم.
بازی به طور کلی بسیار سرگرم کننده است اما دلیل 4 ستاره بودن به خاطر لگ های کوچک است که می تواند تجربه را خراب کند. به غیر از این یک بازی عالی است بنابراین توصیه می کنم برنامه را دانلود کنید.
بازی خوبیه بهت بگم.من همین الان دانلودش کردم و... خوب نشد.نتونستم تپ کنم و شاید به خاطر اینه که موبایلم هست ولی فقط میتونستم نگهش دارم.پس دوست دارم آن را اما من در چند سنبله اول Payload به دلیل اشکال گیر کردم.
با فشردن استارت خراب می شود. منوی اصلی باز می شود، اما انتخاب سطح باعث بسته شدن بازی می شود. OnePlus 7 Pro.
Geometry Dash World Trò chơi điện tử ztlf
این بازی (مخصوصاً سطوح) دوست دارد ترفندهایی را به صورت شما بزند تا بازی را سخت تر و "جالب تر" کند.
Geometry Dash World یکی از آن دسته از بازیهای جذابی است که به دلیل ... همچنین مکانیزمهای رانر و آرکید بازی را نیز نباید از قلم انداخت.
Geometry Dash on the Anardoni | یکی از پرطرفدارترین و محبوبترین بازیها میباشد که توسط کمپانی بازیسازی RobTop Games منتشر شده است. در این.
آیکون های زیادی! من خیلی از این بازی ها دارم. لطفا بیشتر بسازید همچنین بازی من هر زمان که از بازی خارج می شوم خراب می شود. لطفا آن را اصلاح کنید یک چیز دیگر، اگر فکر می کنید می توانید یک نسخه کامل را رایگان بسازید، شگفت انگیز خواهد بود! 10/10!
عالی 💖💖💖💖💖💖👑
بازی خوب، کنترل های روان و گرافیک خوب، اما بازی کامل بسیار بهتر است و چیزهای بسیار بیشتری دارد.
چند سطح اول، بسیار سرگرم کننده است. اما وقتی به سختترها رسید، وقتی روی صفحه آنها را چسب میزدم، نمیپرید
من فقط یک باگ بزرگ پیدا کردم من متوجه شدم که هیولاها وقتی موجی را عوض می کنند می رقصند، من یک موج را تغییر ندادم اما فقط می پرم قبل از اینکه تبدیل به موج شوم و یک راه پیدا کردم و یک اسپایک وجود دارد. به یوتیوب من نگاه کنید HoldMyAug شما باید آن را تماشا کنید یا پارتیشن زیون معدن
بازی بسیار خوبی است، اما اگر مقدار زیادی sezier داشته باشید توصیه نمی شود (؟) در برخی از سطوح چراغ های چشمک زن زیادی وجود دارد. به هر حال، این بازی گرافیک واقعاً خوبی دارد و جزئیات زیادی دارد، کنترلهایی که کنترل آن بسیار سخت است، گاهی اوقات وقتی آن را بازی میکنم، حتی اگر روی صفحه ضربه میزنم، اجازه پرش به من نمیدهد. همچنین، اگر زیاد عصبانی می شوید، توصیه نمی کنم. همین بود امیدوارم از بازی لذت ببرید
Geometry Dash Lite برای PC: دانلود رایگان - ویندوز 7/8/10 / مک
Geometry Dash World Arcade xqi
مرد این بازی به نوعی خسته کننده و نسخه کامل است. سرگرم کننده تر است
همچنین برای همه افرادی که این سطوح غیرممکن بودند خوب است و باید چک پوینتها را به حالت عادی اضافه کنند، اگر فکر میکنید این جستجو سخت است، جستجوی bloodlust gd بسیار آسان است و بله متأسفم من آن را آنقدر آزاردهنده میدانم که مردم شکایت میکنند. lvl ها چقدر سخت هستند وقتی خوب نمی شوند نیاز به تمرین دارد، اگر همه سطوح آسان بودند و اگر حالت عادی دارای چک پوینت بود هیچ فایده ای نداشت.
Geometry dash full version ios
Om Nom: Run कार्रवाई ccpv
وقتی خیلی خوب شروع کردید واقعاً خسته کننده می شود، لطفاً به ما اجازه دهید در دنیای خط هندسه ایجاد کنیم زیرا کاری که می توانید انجام دهید تخیل شماست و لطفاً سطح ویژگی ها را بیشتر کنید لطفاً می دانم که این بازی پتانسیل بیشتری دارد.
این یک بازی خوب است، اگرچه به دلیل تاخیرها بسیار سخت است، و من وای فای عالی دارم، تاخیرها باعث می شوند که شما عقب بیفتید و سطح را گیج کننده تر کند و باعث به هم ریختن آهنگ شود.
این یک بازی بسیار خوب است اما من به آن 3 ستاره دادم زیرا این بازی حالت خشم شما را فعال می کند. تبلتم را شکستم چون به شدت عصبانی بودم.
اوه، فقط یک بازی احساسی خوب نیست و تبلیغات همیشه شما را بمباران می کند. فقط نسخه پولی را دریافت کنید.
Geometry Dash World Arcade fee
این بازی سرگرم کننده است اما پس از بازی در تمام سطوح اصلی محتوای کمی وجود دارد.
بازی اعصاب خرد کونیه
معرفی بازی The Fishercat؛ صید ماهی در اعماق دریا | بازیاتو
من واقعاً از این بازی متنفرم. قبلاً خوب کار می کرد، اما اکنون وقتی یک تبلیغ ظاهر می شود، .q خراب می شود
ننتننننننیمستپبتطپبچط،لجط،لچطگب۹ط،دخچقگر۹قمخ۹۴مز۹۹۹۳۹۳
این بازی بسیار سرگرم کننده است، اما دلیل اینکه من به آن 2 ستاره می دهم این است که بازی بسیار آسان است و آهنگ ها بسیار کوچک هستند، بنابراین می توانید به راحتی برنده شوید. ما به آهنگ های بیشتری نیاز داریم تا خنده دارتر باشد.
بسیاری از شکایات برای این بازی به معنای واقعی کلمه هیچ دکمه ای وجود ندارد که بتوانید دوبار پرش کنید آنقدر سخت است که حتی نمی توانم از سطح سه عبور کنم بسیاری از شکایات بسیاری از شکایات من شکایات زیادی دارم حتی شبیه ساز FNAF Pizzeria در این است سخت است که کسی باید این یا برخی چیزها را ارتقا دهد، آنقدر سخت است که آیا کسی در کل بازی موفق شده است مسیح آنقدر سخت است که مثل سخت ترین بازی تاریخ است در ابتدا فکر می کردم خیلی سرگرم کننده خواهد بود اما نه به معنای واقعی کلمه شما را نفرین می کند بله در شما را نفرین می کند
برای بسیاری از تبلیغات، هر بار که در سطحی بازی میکنم، در نیمه راه تبلیغی دریافت میکنم، این برنامه فقط پاپ آپ میدهد، واضح است که سازنده گرسنه پول است این بازی قبلاً خوب بود.
Geometry Dash World እንቅስቃሴ ያለባቸው sbq
بازی مثل همه بازی های هندسه داش خوب است. امیدوارم به زودی سومین جزیره/جهان را قابل بازی کنند.
من حدود 2 تا 3 روز مالک Geometry Dash World بودم و تمام سطوح رسمی (2 "جهان") را هم در تمرین و هم در نرمال به پایان رساندم. من از هر کدام لذت بردم، و خوشحالم که آنها به بازیکن اجازه دادند از سطوح ویژه ساخته شده توسط بازیکن عبور کند. "فروشگاه" خوب بود، اما من فقط یک مورد از آن خریدم. در مجموع، من GDW را به همه طرفداران سری هندسه داش توصیه می کنم، برای زمانی که آن را نصب کردم، سرگرم کننده بود. مزایا: • سطوح چالش برانگیز و سرگرم کننده • معایب لوازم آرایشی منحصر به فرد: • خیلی کوتاه
هنگامی که یک سطح را کامل می کنید، بازی بارها و بارها از کار می افتد
من دنیای gd را تنها در 1 تلاش کامل کردم، فوق العاده سرگرم کننده و رنگارنگ، انواع مختلف نمادها، رنگ ها، lvl های آنلاین + روزانه، همگام سازی عالی، چیزهای زیادی برای جمع آوری و قطعاً موسیقی متن عالی! (در مورد من تبلیغات زیادی دریافت نمی کنم) اما فقط 10 lvl و بسیار کوتاه وجود دارد. می خواهید rob برای اضافه کردن lvl های بیشتر. به هر حال، Def 5 ستاره و پیشنهاد برای دانلود این برنامه!
در کل یک بازی عالی است، اما به دلایلی هر بار که سعی می کنم برنامه را باز کنم، خراب می شود. این از ابتدای سال 2021 ادامه داشته است. لطفاً آن را برطرف کنید.
من این بازی را خیلی دوست دارم، اما مشکل این است که 2 نقشه را تکمیل کردم، سپس نمی توانم نقشه های بیشتری را بازی کنم
خیلی خوبه ولی مرحله ی آخر اولین جزیره خیلی سخته ولی خوبه
دانلود بازی آیفون و ios | اپ استور ایرانی آی اپس
تجربه ای که می بینم زیباست. موسیقی خوب، گرافیک خوب و دنیای خوبی دارد. من دانلود این بازی را توصیه می کنم زیرا رایگان، آفلاین و سرگرم کننده است! متشکرم! -اکسل گولز3
این بازی سرگرم کننده است و همه چیز، اما وقتی بازی می کنم، بازی فکر می کند خنده دار است که من را در حالت مربع بپرم و وقتی روی صفحه ضربه نمی زنم به یک سنبله بپرم که مرا می کشد و همچنین فقط سطح های زیادی برای انتخاب وجود دارد و همه موارد سطوح اصلی بسیار کوتاه هستند و حتی به سختی سطوح در خط تیره هندسی واقعی نزدیک نیستند.