Post by vatypixinab on Mar 1, 2022 7:09:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The SuperStar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The SuperStar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator resursa ▞▞▞
▞▞▞ The SuperStar 2022 version ▞▞▞
kako bih trebao igrati ovu igricu dok je preuzimanje uvijek zapelo na 89,2%? moja veza je bila u redu. molim popravi ovo, stvarno želim isprobati ovu igru
The SuperStar موسیقی hsg
Ocjenjujem je samo jednom zvjezdicom jer je ažuriranje glazbe tako sporo, potrebno je 2-3 tjedna prije nego što se doda nova pjesma, za razliku od ssyg, ssjyp, sssm, i tako dalje, ali super zvijezda traje predugo, Bože, upravo dobivam dosadno.🙂
Lijepo
Dobivam grešku otkrivena je prijetnja 8002... Igram sve druge superstar igrice bez problema, nemam nikakvu "hakersku aplikaciju" na svom telefonu, ne varam niti radim ništa protivzakonito u drugim igrama, Zapravo čak i trošim novac na igru, a ova me odbija... Što dovraga?! Sve što mogu misliti je da je to velika za vašu igru, pa vas molim da to popravite 👍🏻
Ne mogu je igrati, piše da će aplikacija otkrivena prijetnja biti prekinuta 🙃 također stalno govori da moj uređaj nije spojen na mrežu 👍
Molim vas dodajte još pjesme samo tu dobru igru
dobro!
Piše da su pronašli prijetnju i da će ukinuti aplikaciju. Što dovraga? Ovo je nešto najnezadovoljnije što sam iskusio u vašim igrama. Ovo je neugodno.
Obožavam ovu aplikaciju!!!!
Sve je nekako čudno čak i kada sam imao više nego dovoljno mjesta za aplikaciju. Nadam se da ćete moći riješiti probleme što je prije moguće i možda dodati još starijih umjetnika kao što su Michael Jackson, Queen, Madonna itd.
The SuperStar Musique xrif
Molimo dodajte nove pjesme svaki tjedan (ne svaka 2 tjedna)
Igra je najbolja među superstar igrama, ali razlog zašto sam ovu igru ocijenio s 4 zvjezdice je taj što je šansa za pojačanje niža od ostalih superstar igara. Nagrade su također dvostruko niže, posebno jednosatno igranje i posjećenost. Međutim, nemam problema s brojem pjesama, ali čekam svoje omiljene izvođače.
Cool yooo, ali ponekad se srušio
Tako sam uzbuđena što ću ovo igrati
Knife Hit Árkádjátékok ivd
Po mom mišljenju to je dobar početak. Moj jedini problem je sa sinkronizacijom dodira, jer unatoč tome što igram kako obično igram u SS SM i JYP, čini se da ne mogu dobiti fsp ili čak ni blizu fsp. Također bih razmislio o promjeni nekih fontova i fotografija (posebno Zeddovih!! Sve je bilo pikselizirano i čudno) jer sam smatrao da su nekako ružni u usporedbi s onima u drugim igrama. Također nisam veliki obožavatelj cijele stvari s prizmom, ali pretpostavljam da je to što jest. Samo bih volio da je potrebno više SSSM pristupa
dodajte još pjesama izvođača molim vaseeeee
Ovdje je sve
Jako volim ovu igru!
Nadam se da ću jednog dana pustiti pjesme Linkin Parka na ovome
Čekajući
Mislim da je kpop stan jedini koji je zainteresiran za ovu igricu jer neki zapadni stan nisu zainteresirani za ovu igru, ova igra je malo promašena, oprosti dalcom znam da je ovo velika promjena ali predlažem ti da se samo drži kpop Nadam se SuperStar Cube
Dodajte Hayley Kiyoko svojim izvođačima. Molim vas 😭🥺❤
4,5/5 (nadam se da će doći još izvođača i pjesama) Uživam i volim ovo osim superstar smtowna svaka čast ~
OBOŽAVAM OVO ALI MOLIM VAS, dodajte 5 sekundi ljeta i Harry me moli 🥺💘
Ne mogu otvoriti igru već više od 2 dana. Samo crni ekran POMOĆ
Pita može li upravljati mojim pozivima zbogom
volim ga ali... GDJE JE ARTPOP ALBUM???
LMAO JE LI OVO PRVAPRSKA ŠALA
hmp. još uvijek se preuzima, idk ako je to prvoaprilska šala jer je doslovno 1. travnja.
Ovo je super, ali možeš li napraviti superstar hybe plsssssssss
Igrica mi se jako sviđa ali sam je deinstalirao zbog prizmanih kartica. Ne sviđaju mi se baš te karte. Više volim LE kartice nego one. Molimo nemojte dodavati kartice s prizmom u svoje sljedeće aplikacije. Zaista čekam superstar CUBE, RBW, WM & LOONA i možda veliki hit s kq i pledis...
"[8002] prijetnja je otkrivena. Aplikacija će biti ukinuta."
The SuperStar Glasba ujtv
Od događaja za Dan zahvalnosti u TSS-u, nema dodane pjesme u ovu igru, čak ni s novim dolascima ili novom temom, posebno Imagine Dragons, Ellie Goulding, Rae Sremmurd, itd. Je li tim devs lijen?
Hej, dalcom!Samo želim reći da je moja omiljena umjetnica Lady Gaga ovdje u ovoj igrici i znam da će artpop događaj biti nevjerojatan jer je to favorit obožavatelja...
Ipak, trebamo superzvijezdu Loonu
Igra nije ni približno tako uglađena kao ostale, a tu su i neki interni vsync problemi odmah. Testirao sam svoju automatsku sinkronizaciju i još uvijek postoje čudni problemi s vremenom. Neke od kartica nisu sjajne u pogledu izgleda, a neke su čak i rastegnute. Izbor fonta i dizajn izgleda kao da su napravljeni na verziji 0.8 predloška superstar, a trik ovog su prizmatičke kartice koje se čak i ne čine tako sjajnim za skupljanje. Dobre karte i glatka igra dobivaju 2 zvjezdice
allah poberi čto éto takoe užas ladno 5 zvëzd
Čekamo druge izvođače kao što su Ariana, Beyonce, Ava Max, Britney Spears, Backstreet Boys. Imati ih bit će nevjerojatno!!
ano gang binagal magloading
čak i ako je tek instaliran, piše "Otkrivena prijetnja, igra će biti prekinuta"
superstar rbw pls
Dat ću mu 4 zvjezdice jer mislim da nam treba više umjetnika kao što su Ariana grande, Justin bieber, zašto ne bismo mi ili one direction i više.. igram od yg superstara i ovisan sam o ovim igricama🥺
moje pitanje je zašto uvijek ažurirate oko 2-3 pjesme svaki mjesec kao hello.....više od 30 singlova smo u vlasništvu Lady Gage, ali ne možete to izdati kao da je prošlo više od 4 mjeseca od posljednjeg ažuriranje za Gagu....Da sam ja zaustavio bi igru osim ako ne promijeniš ažuriranja...a tvoj twitter račun se ne ažurira uvijek od kada su X ambasadori prisutni u igri pa je to za mene tri zvjezdice.. ...radite pametnije, a ne teže....nadam se da će vam ovo biti od pomoći...Hvala ❤️