Post by vatypixinab on Mar 1, 2022 7:31:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Home Design: House Decor Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара више издржљивости ▞▞▞
▞▞▞ Home Design: House Decor Makeover 2022 version ▞▞▞
Освојио сам ниво 342.. Зашто се поново појавила иста игра?? Игра је шала. Неколико пута се појави и ни један потез, тако да га морате искључити и поново покренути. Када имате потез који ће победити у игри, можете бити сигурни да ће фигура летети у супротном смеру од кога сте је померили. Заглавио сам у истој игри скоро недељу дана јер је немогуће победити осим ако наравно не купим потезе. Деинсталирам га.
Ова игра је.....ОДЛИЧНА😍....Али само препоручујем да смањите рекламе....Иначе, ова игра заслужује 5 звездица за своје карактеристике....И ова игра се може играти и ван мреже. ...Хвала за читање......
Сјајна игрица обожава је тако невероватна и стварно ми се свиђа
Одузето време
Реалли ниц гаме...🥰✨😌
Деинсталираће се. Добра игра, али никада раније нисам видео толико реклама. То је смешно.
Добра игра до сада
Заиста много волим ову игру, волим детаље, мислим да би нивои требало да буду мало лакши, али ми се свиђа ова игра и ствари постају скупље успут, али стварно волим игру. Хвала вам пуно што сте ме забављали неколико месеци. Препоручујем ову игру
Забавне игре за зарађивање новца. За декор.
Превише реклама у овој игрици, али је од помоћи за преуређење нашег сна 🏠
Talking Ben the Dog Entertainment tejt
𝚈𝚊 𝚔𝚗𝚘𝚠 𝚔𝚗𝚘𝚠, 𝚝𝚑𝚒𝚜 𝚐𝚊𝚖𝚎 𝚒𝚜 𝚊𝚌𝚝𝚞𝚊𝚕𝚕𝚢 𝚊 𝚐𝚛𝚎𝚊𝚝 𝚘𝚗𝚎 𝚝𝚑𝚎 𝚝𝚑𝚎 𝚕𝚎𝚟𝚎𝚕𝚜, 𝚝𝚑𝚎 𝚑𝚘𝚞𝚜𝚎, 𝚒𝚝'𝚜 𝚊𝚠𝚎𝚜𝚘𝚖𝚎 !!
😄😄😄😄
Ганда нето
Свиђа ми се ова апликација у којој можете да играте мале игрице да бисте зарадили новац да бисте изградили свој дом из снова, тако је лепа и свиђа ми се
Лепа графика! Али недуго затим игре постају све теже. Желим да могу да украшавам - не да играм бескрајне игре.
Home Design: House Decor Makeover እንቆቅልሽ ure
Добра игра, али много тога додаје
عالی بود هر کسی که میگه این بازی بده دروغ میگه100000000000000سهمت
Управо сам купио иПад пре 3 или 4 месеца и сада све ради добро Свиђа ми се 👍🥰❤💖 Дизајн куће Знам да је ово супротна игра куће из снова 👍🥰❤💖! И даље волим обе ове игре без обзира на све.Могу ли вам поднети захтев, требали бисте имати репрезентације о тим да играте игру можете боље играти и ако имате тимске играче👩🏿🤝👩🏽👩🏿🤝👩🏽👩🏿🤝👩🏽👩🏽👩👩🏽👩🏿🤝👩🏽👩🏿🤝👩🏽👩🏽👩🏿👩🏿
Апликација је у реду и помаже ми да заборавим своје проблеме
Пут до многих додатака
Бесплатне награде са огласима не раде.присилно коришћење 💸за коришћење жељене ставке иако би требало да буде бесплатно ако видите оглас. молим те поправи
Одлично
најбоља игра коју волим ове врсте игара, али ово је најбоље да је преузмите и уживајте. Веома сам срећан што сматрам да се ова игра толико свиђа да бих ову игру оценио са 5 звездица.😆😗 волим да дизајнирам тако да могу да играм ову игру сваки пут време 😎戈複奴 蒐坦韹О тако да сви уживају у томе је веома интересантна игра нико не може да мрзи ову игру или може да даје лоше критике ја волимееееее иттт.😍😚
Игра је добра без икаквих проблема
Тек сам почео да га играм и свиђа ми се 😁
Home Design: House Decor Makeover Puzzle qdui
Тако је забавно и није тако тешко као друге игре за дизајн дома!! Волим га много и тера ме да помислим да ли је мој дом из снова 🏘🏤😋😎
Неће учитавати огласе за додатке. Уклонио сам игру због овога.
Омкесхгсиквад
Home Design: House Decor Makeover Puzzel tjg
Послужавник
Најгоре је што сам га отворио на неких 30 минута и не пушта ме унутра
Време забаве
🤔🤔🤔🤔😢😢😢😢😔😔😔😔🥵🥵🥵🥵🥵🛑🛑🛑🛑🛑🎭🎭
Стални огласи. Уф. Деинсталирано.
Мрзи то !!! Тако глупо
Добра игра
Само уклоните део слаткиша Црусх и дајте бесплатне новчиће или неограничене новчиће